Nova godina - Zepter hotel Drina

Nova godina – Zepter hotel Drina

Bajina Bašta je grad u kome danas živi 10-ak hiljada stanovnika u varoši i još 20-ak hiljada u okruženju po okolnim brdima. Najstariji deo čaršije, koji je sačuvan do danas potiče sa kraja 19. veka, gde su skladno postavljene prizemne kuće u niz. Vlasnici tih kuća su uglavnom bili sitni trgovci i zanatlije, koji su i činili većinsko stanovništvo tadašnje varoši.

Baš u tom okruženju u samom centru Bajine Bašte, na gradskom šetalištu i trgu smešten je Zepter hotel Drina 3*. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini NP Tara, manastira Rača, reke Drine i Perućačkog jezera. Sve sobe ovog hotela poseduju kupatilo, televizor i telefon.

 

Program:
31.12.2017. – Dolazak u hotel u popodnevnim časovima (sopstveni prevoz), smeštaj u sobe. U večernjim satima svečana večera uz domaći paket pića i  muzički program u restoranu hotela.

01.01.2018. – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima repriza novogodišnjeg programa uz večeru, domaći paket pića i muzički program.

02.01.2018. – Doručak. Odjava iz hotela. Kraj programa.

Cena aranžmana: 150 EUR

Cena aranžmana obuhvata:
– 2 noćenja sa doručkom u Zepter hotelu Drina 3* u Bajinoj Bašti (doručak – švedski sto)
– svečane večere 31.12.2017. i 01.01.2018. (švedski sto)
– domaći paket pića uz večere 31.12.2017. i 01.01.2018. (neograničeno konzumiranje domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića)
– muzički program 31.12.2017. i 01.01.2018. godine
– boravišnu taksu i osiguranje za sve dane boravka
– usluge predstavnika agencije

Cena aranžmana ne obuhvata:
– prevoz
– individualne troškove

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre dolaska uplatom na žiro račun po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Napomena:
– Moguće je produžiti boravak uz doplatu.
– Moguće je  izvršiti doplatu za pansionski ručak po ceni od 7 EUR.
– Raspodelu soba u vili vrši recepcija po dolasku. Prema zvaničnim propisima, prvog dana aranžmana u sobe se ulazi nakon 14 časova a iste se poslednjeg dana napuštaju do 10 časova. Agencija Taratours proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja i slično, ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Hotel ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike.
– Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Sve informacije na sajtu www.taratours.rs su isključivo informativnog karaktera. Validan je samo pisani program putovanja i Opšti uslovi putovanja dostupni prilikom rezervacije aranžmana.

Organizator programa “Čiča Gliša“d.o.o. Bajina Bašta – T.A. Taratours
ul.Svetosavska br.80  Bajina Bašta, sa licencom OTP 242 od 12.02.2010.godine
Važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije Taratours