• Brod "GRIZZLY", kanjon reke Drine...

Drinska regata 20.07-22.07.2018.

U stara vremena imala je ime Drinos, a narod joj je dao imena Zelenika i Zelenka (po zelenoj boji vode). Reka Drina opasuje Taru sa severozapadne i severne strane i predstavlja najvecu kontaktnu reku opštine Bajina Bašta u dužini od 60 km. Drina se ubraja u najčistije vodene tokove Srbije. U slavu starih splavara, koji su rekom Drinom prevozili građu, u julu svake godine održava se “Drinska Regata”. Ove godine regata se održava po 25. put. Zaploviće nekoliko pravih splavova, od tarskih četinara, ali i stotine čamaca i raznoraznih originalnih plovila sa više hiljada regataša.

Program:

1.dan (petak) – 20.07.2018.
Dolazak u Bajinu Baštu (sopstveni prevoz) u popodnevnim satima, smeštaj u hotel, slobodno popodne, večera, noćenje (fakultativno odlazak na koncert na ušce reke Rače u Drinu – Most Fest).

2.dan (subota) – 21.07.2018.
Doručak, priprema za rekreativnu regatu, odlazak na start. Vožnja na regati do Rogačice (27 km). Dolazak na cilj oko 14.oo h. Po završetku regate povratak u hotel, slobodno popodne, večera, noćenje (fakultativno odlazak na koncert na ušce Rače u Drinu – Most Fest).

3.dan (nedelja) – 22.07.2018.
Doručak, napuštanje hotela, odlazak do jezera Perućac, krstarenje kanjonom reke Drine uz ručak na brodu u trajanju od dva sata. Povratak. Kraj programa.

Cena: na upit

Aranžman obuhvata:

-dva polupansiona u hotelu  *** u Bajinoj Bašti,

-organizovan prevoz od hotela do starta regate,

-organizovan prevoz sa cilja regate do hotela,

-boravišnu taksu i osiguranje,

-čamac za rekreativnu regatu sa skiperom,

-kotizaciju za ucešće na regati,

-krstarenje kanjonom reke Drine uz ručak na brodu,

-organizaciju programa.

Aranžman ne obuhvata:

-individualne troškove.

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre dolaska.

Napomena: Postoji mogućnost produženja boravka.

Organizator programa preduzeće “Čiča Gliša“ d.o.o – T.A Taratours ul.Svetosavska br.80 Bajina Bašta, sa licencom OTP 242 od 12.02.2010.godine. Važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije Taratours

Podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Copyright 2006-2016 © Turistička agencija Taratours. Napravio Zoran Marić