• Brod "GRIZZLY", kanjon reke Drine...

Kanjon Drine

Perućac je turističko naselje udaljeno od Bajine Bašte 13 km, na desnoj obali reke Drine. U neposrednoj blizini je velika brana hidrocentrale, odakle počinje Drinsko jezero, dugačko 54 km, čiji se veličanstveni kanjon prostire sve do Višegrada. Kada plovite niz Drinu očaraće Vas neka izvesna intimnost, sve je blizu Vas da možete gotovo rukom dohvatiti i ledena voda ispod Vas i umesto obala krševite stene i tamne šume na dohvat ruke, samo nebo je daleko od Vas, ono se vidi tamo gore međ sivim stenama kanjona kao uzana bledo-plava traka, išarana često čitavim jatom orlova, koji neumorno kruže obasjani sunčevim zracima. U tesnacima potpun mir i tajanstvena tišina, koja daje neki čudan utisak.


Program:
– Dolazak na jezero Perućac oko 15 h.

– Ukrcavanje na brod. Vožnja kanjonom reke Drine u trajanju od 3 sata.

– Ručak na brodu.

Kraj programa oko 18 h.

Cena: na upit

Aranžman obuhvata:
– vožnju brodom,

– ručak (meni: roštilj, salata, hleb ili filet pastrmke i hleb).

Aranžman ne obuhvata:
– individualne troškove.

Napomena: Program se organizuje isključivo za zatvorene grupe od minimum 40 putnika. Prevoz nije uračunat u cenu što zavisi od destinacije sa koje grupa kreće. Cena prevoza se naknadno obračunava.

Organizator programa „Čiča Gliša“ d.o.o – T.A Taratours, ul.Svetosavska br.80, 31250 Bajina Bašta, sa licencom OTP 242 od 12.02.2010.godine.Važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije Taratours.

Podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Copyright 2006-2016 © Turistička agencija Taratours. Napravio Zoran Marić