• Brod "GRIZZLY", kanjon reke Drine...

Predov Krst

Predov Krst se nalazi na 1080 m nadmorske visine. Na tri kilometra od ovog lokaliteta nalazi se Stolac, prirodno stanište Pančićeve omorike, a na sedam kilometara i vidikovac Bilješke stene sa koga se 1000 m visoke litice spuštaju prema Drini. Sa ovog vidikovca spušta se predivan pogled na jezero Perućac, kanjon Drine, a naravno i na pojedinačkna stabla Pančićeve omorike…

Lepota Drine ne leži samo u njenoj raznolikosti i retkoj lepoti njenog pejzaža. Kada plovite uz Drinu očaraće Vas neka izvesna intimnost: sve je tako blizu, da možete gotovo rukom dohvatiti ledenu vodu ispod Vas, a umesto obala, okruživaće Vas krševite stene i tamne šume…

Program:

– Dolazak u BajinuBaštu do 10 h.

– Odlazak na Predov Krst.

– Obilazak rezervata „Zvijezda” ( prirodno stanište Pančićeve Omorike) i vidikovca “Bilješka stena”( pogled na kanjon Drine i Perućac). Poseta filmskoj kući u kojoj je snimljen film “ Ptice koje ne polete”.

– Povratak na jezero Perućac.

– Vožnja brodom Kanjonom Drine u trajanju od 3 sata.

– Ručak na brodu. Kraj programa.

Cena: na upit

Aranžman obuhvata:

-vožnju brodom Kanjonom Drine u trajanju od 3 sata,

-ručak na brodu,

-vodiča,

-organizaciju programa.

Aranžman ne obuhvata:

– individualne troškove.

Napomena: Program se organizuje isključivo za zatvorene grupe od minimum 40 putnika. Prevoz nije uračunat u cenu što zavisi od destinacije sa koje grupa kreće. Cena prevoza se naknadno obračunava.

Organizator programa „Čiča Gliša“ d.o.o – T.A Taratours, ul.Svetosavska br.80, 31250 Bajina Bašta, sa licencom OTP 242 od 12.02.2010.godine. Važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije Taratours.

Podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Copyright 2006-2016 © Turistička agencija Taratours. Napravio Zoran Marić