• Brod "GRIZZLY", kanjon reke Drine...

O nama

Već više godina TA „Taratours“ organizuje veoma tražene jednodnevne i višednevne ture na području Zapadne Srbije. Obilazak vidikovaca na Tari, Mitrovcu i Predovom Krstu sa kojih se pruža pogled od kojeg zastaje dah; krstarenje jednim od najlepših i najdubljih kanjona na svetu – kanjonom reke Drine; vožnja najatraktivnijom turističko-muzejskom železnicom uskog koloseka u Evropi, Šarganskom osmicom; obilazak Drvengrada, svojevrsnog etno parka, u kome je poznati režiser Emir Kusturica oživeo tipično seosko naselje ovoga kraja iz XIX veka; poseta Višegradu i čuvenom mostu Mehmed-paše Sokolovića; poseta Uvcu, jedinstvenom specijalnom rezervatu prirode i staništu beloglavog supa; obilazak Zlatibora, planine izuzetne lepote i prijatne klime su samo neki od lokaliteta koje posetioci ovih krajeva nipošto ne propuštaju. Veliki broj turista iz naše zemlje, zemalja u regionu, ali i sa drugih kontinenata uvek se rado vraćaju očarani prirodnim lepotama ovoga kraja.

Jedan od glavnih aduta i biser u ponudi „Taratours“-a je turistički brod „Grizzly“, potpuno opremljen za uživanje 60-ak osoba i nezaboravno krstarenje kanjonom reke Drine. Ovaj kanjon se proteže u dužini od 54 kilometra, od brane hidroelektrane „Bajina Bašta“, do čuvene „na Drini ćuprije“, u Višegradu. Ovaj brod može vas odvesti do najskrivenijih delova kanjona gde ćete uživati uz narodnu kuhinju i kupanje koje na ovakvim mestima predstavlja avanturu za sebe.

TA „Taratours“, takođe, veoma uspešno organizuje đačke ekskurzije i rekreativnu nastavu u zemlji i inostranstvu. U vidu subagenata iznalazi najbolje aranžmane i uslove plaćanja za destinacije koje Vi odaberete.

Podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Copyright 2006-2016 © Turistička agencija Taratours. Napravio Zoran Marić