• Brod "GRIZZLY", kanjon reke Drine...

Brvnara Nina

Brvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NinaBrvnara NINABrvnara NINABrvnara NINABrvnara NINABrvnara NINABrvnara Nina

“Drinska lepotica“, brvnara Nina, je savršeno mesto za odmor. Divno mesto za ribare, jer je udaljena samo 60 m od obale. Ako niste raspoloženi za pecanje, tokom letnje sezone možete se kupati u reci Drini, učestvovati ili uživati u drinskim regatama: ljubovijskoj, bajinobaštanskoj, studenskoj… Brvnara je od Bajine Bašte udaljena svega 12 km. Okružena je zelenilom.

Brvnara se sastoji od dva apartmana, koja se mogu iznajmiti zajedno ili odvojeno. Prvi čine velika soba sa tri kreveta i tv-om, kuhinja sa trpezarijom, veliko kupatilo i velika terasa sa pogledom na Drinu. Drugi apartman, koji se nalazi na spratu čine velika soba sa dva kreveta i tv-om, mala soba sa jednim krevetom , WC i terasa sa pogledom na Drinu.

Ako vam je potreban odmor, mir i tišina, ribarsko utočište ili dobar provod za vreme regata,  javite se na sledeće brojeve telefona :

064/111 63 00 Vita

064/826 75 05 Vladimir

Podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Copyright 2006-2016 © Turistička agencija Taratours. Napravio Zoran Marić