• Brod "GRIZZLY", kanjon reke Drine...

Odmaralište „Dunav“

Odmaralište „Dunav“ smešteno je u samom srcu Zlatibora okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama.
Odmaralište pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice – ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor gostiju. U sastavu odmarališta je i restoran sa letnjom baštom koja gostima nudi poznate specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje.
Gostima je u sobama na raspolaganju sledeće: wi-fi, telefon, TV, set za kupanje, fen, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti priliikom rezervacije).
Apartmani se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim ležajem i dnevnog boravka. Gostima apartmana na raspolaganju je sledeće: kuhinja sa mini barom, TV, Wi-fi, telefon, fen, set za kupanje, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti prilikom rezervacije).

Odmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište DunavOdmaralište Dunav Odmaralište DunavOdmaralište DunavOdmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište DunavDunav (1)Odmaralište Dunav Odmaralište DunavOdmaralište Dunav

Odmaralište Dunav
Podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Copyright 2006-2016 © Turistička agencija Taratours. Napravio Zoran Marić