• Brod "GRIZZLY", kanjon reke Drine...

“Dunav ” resort

Odmaralište “Dunav” smešteno je u samom srcu Zlatibora okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama.
Odmaralište pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice – ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor gostiju. U sastavu odmarališta je i restoran sa letnjom baštom koja gostima nudi poznate specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje.
Gostima je u sobama na raspolaganju sledeće: wi-fi, telefon, TV, set za kupanje, fen, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti priliikom rezervacije).
Apartmani se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim ležajem i dnevnog boravka. Gostima apartmana na raspolaganju je sledeće: kuhinja sa mini barom, TV, Wi-fi, telefon, fen, set za kupanje, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti prilikom rezervacije).

Odmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište DunavOdmaralište Dunav Odmaralište DunavOdmaralište DunavOdmaralište Dunav Odmaralište Dunav Odmaralište DunavDunav (1)Odmaralište Dunav Odmaralište DunavOdmaralište Dunav

Note: Prices are available only in Serbian language.

Podaci na sajtu su informativnog karaktera.
Copyright 2006-2016 © Turistička agencija Taratours. Napravio Zoran Marić