Krstarenje do Višegrada (brod + autobus)

Krstarenje kanjonom Drine do Višegrada je jedinstvena turistička tura koja će vam omogućiti da uživate u predivnim pejzažima i netaknutoj prirodi. Polazak je iz Perućca, a brod će vas provesti kroz kanjon Drine, prolazeći kraj planina i litica koje se uzdižu sa svake strane reke. Nakon nekoliko sati plovidbe, stići ćete do Višegrada, grada koji je poznat po svojim istorijskim spomenicima, uključujući i most Mehmed-paše Sokolovića, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Ova tura će vas očarati prirodnim i kulturnim bogatstvima ovog područja, i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Informacije o planu putovanja i detaljnom opisu možete pogledati na kartici PLAN PUTOVANJA, a sve napomene oko putovanja i plaćanja se nalaze na kartici NAPOMENA.

Krstarenje Perućac – Višegrad – Perućac

Krstarenje kanjonom Drine do Višegrada i nazad je nezaboravan događaj koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Krenite u avanturu u susret prirodi, istoriji, kulturi i opuštanju. Uživajte u krstarenju jednim od najdubljih kanjona na svetu! Uživajte u njegovoj nestvarno zelenoj boji vode u kojoj se ogledaju šumom obrasle litice i nebo.

Informacije o planu putovanja i detaljnom opisu možete pogledati na kartici PLAN PUTOVANJA, a sve napomene oko putovanja i plaćanja se nalaze na kartici NAPOMENA.

* CENA U JEDNOM PRAVCU (za putnike koji plove samo u jednom pravcu): 2.600,00 dinara (50% popust za decu mlađu od 10 godina)

* Za rezervacije urađene za 6 i više putnika neophodna je uplata avansa pre realizacije polaska.