Hotel Drina

3

Hotel Drina

Teretana
Kafe-bar
Restoran
Parking
WiFi
Kupatilo

U najstarijem delu Bajine Bašte, koji potiče sa kraja 19. veka, a koji je sačuvan i do danas, smešten je „Zepter hotel Drina“. Hotel se nalazi na gradskom šetalištu i trgu, u neposrednoj blizini NP Tara, manastira Rača, reke Drine i Perućačkog jezera.

Hotel raspolaže sa 4 apartmana i 70 soba raspoređenih u standard sobe kategorije 3* ( 40 soba ) i delux sobe kategorije 4* ( 30 soba ). Sve sobe poseduju kupatilo, televizor i telefon. Besplatan bežični internet je dostupan u svim prostorijama. „Zepter hotel Drina“ nastavlja tradiciju izvrsnih ugostitelja i čestitih domaćina sa prostora zapadne Srbije. Ovde ćete osetiti dobrodošlicu i uživati u specijalitetima, kako domaće, tako i internacionalne kuhinje. Hotel poseduje veliku multifunkcionalnu salu koja je namenjena kako restoranskim uslugama, tako i raznim svečanostima, konngresima,…

Pored velike, tu je i mala sala restorana koja je za neku mirniju i intimniju atmosferu. Picerija je deo hotela u kome se služe italijanski specijaliteti – pizze, paste, rižoto, njoke,… Velika bašta hotela je okružena zelenilom i nalazi se u delu grada u kome nema saobraćaja.

Tako da ste u centru grada, bez buke, u prijatnoj i mirnoj atmosferi, okruženi stoletnim platanima.

fotografije hotela ``Drina``

galerija

gde se nalazi hotel Drina

lokacija