Odmaralište Dunav

Odmaralište Dunav

Restoran
Džakuzi
Kablovska
Parking
WiFi
Welness & SPA
31 soba
1000 м2 prirode
Sauna
Kongres sala
Teretana
23 atrakcije

Odmaralište „Dunav“ smešteno je u samom srcu Zlatibora okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama.

Odmaralište pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice – ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor gostiju. U sastavu odmarališta je i restoran sa letnjom baštom koja gostima nudi poznate specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje.

Gostima je u sobama na raspolaganju sledeće: wi-fi, telefon, TV, set za kupanje, fen, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti priliikom rezervacije).

Apartmani se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim ležajem i dnevnog boravka. Gostima apartmana na raspolaganju je sledeće: kuhinja sa mini barom, TV, Wi-fi, telefon, fen, set za kupanje, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti prilikom rezervacije).

fotografije odmarališta ``Dunav``

galerija

odmor i relaksacija u odmaralištu ``Dunav``

wellness & spa / igraonica

gde se nalazi odmaralište ``Dunav``

lokacija