Brod Grizzly 1

``GRIZZLY 1`` JE NAŠ PRVI BROD

Kanjon Drine je jedan od najdubljih kanjona u svetu (na pojedinim mestima i do 1000 m). Već posle pola sata plovidbe ulazite u predeo koji krasi zelena boja vode i šumom obrasle litice koje spajaju vodu sa nebom. Trenutci provedeni u kanjonu su svakako, nesvakidašnji, nestvarni i neponovljivi…

Brod Grizzly je dimenzija 12 x 8 m, raspolaže kapacitetima od 55 – 60 mesta za sedenje u sklopu natkrivene palube. Na brodu se nalaze još i kapetanska kabina, kuhinja i toalet. Brod je otvorenog tipa i namenjen je za plovidbu u periodu 01.05 – 15.10. osim u slučaju ekstremno loših vremenskih uslova. Tokom vožnje lagana muzika uz prijatan ambijent i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Plaža Perućac – kanjon Drine – 2 sata vožnje 900,00 rsd po osobi

Plaža Perućac – kanjon Drine – 3 sata vožnje 1.200,00 rsd po osobi

Plaža Perućac – kanjon Drine – ručak na brodu – 2 sata vožnje 22 € po osobi

 

Za grupe manje od 40 osoba za program sa ručkom cena se povećava za onoliko procenata za koliko se procenata smanji grupa.

Prvi sat – 150 €

Dva sata – 280 €

Tri sata – 380 €

 

Za najam preko 3 sata poseban dogovor

Iznajmite brod za mature, rođendane, venčanja, godišnjice, seminare, prezentacije, koktele, promocije i žurke po Vašem ukusu i želji.

ŠTA DRUGI MISLE O NAMA

KNJIGA UTISAKA

Jure

Škofja Loka, Slovenija

"

Zahodna Srbija je res ena čudovita destinacija. Navdušujočih presenečenj kar ni in ni konca.Pregovorna srbska gostoljubnost, odličen program, super vodniki, odlična organizacija, odlična hrana… V glavnem popolna 10-ka, bi dal 11 ampak je lestvica samo do 10. Vsekakor izlet, ki ga morate narediti vsaj enkrat v življenju. Jaz se vračam znova in znova.

"

Marina Mimović

Crna Gora

"

Lepo, prijatno i udobno putovanje. Hvala 🙂 I dobar izbor muzike!!!

"

Tanja Korać

Srbija

"

Ovo definitivno treba doživeti, predivno je.

"

Svetlana i Ivan

Srbija

"

Verujem da će u našim mentalnim slikama ovaj prizor ostati upamćen doživotno. Hvala veliko!

"

Jelena Petrović

Srbija

"

Divna posada, Jelena vodič je dobra, zanimljiva i prijatna!!! Konobar uslužan! Brod je konforan i čist! Hvala na izletu.

"