Blog

Team Building

Beg iz kancelarije u prirodu

Team building na Tari

Brojni izazovi sa kojima se svakodnevno susrećete često će Vas dovesti u napetu situaciju punu stresa i neizvesnosti. Svi problemi se mnogo lakše rešavaju mirne glave i uz dobar tim koji imate oko sebe. 

Upravo iz tih razloga dajemo mogućnost da sve to postignete sa nama uz brojne team building aktivnosti koje organizujemo za ove potrebe.

Od uživanja do aktivnog odmora

Od laganih izleta gde uz mir i tišinu Tare svoje misli možete „pustiti na otavu“ kako bi se resetovala „keš memorija“, do ozbiljnijih,  zahtevnijih i adrenalinskih akivnosti koje će preporoditi odnose između Vas i onih sa kojima delite radni dan.

Razgledanja prirode, zabavne lagane igre, adrenalinsko-avanturističke potrage za blagom samo su neke od mogućnosti, a sve se uvek može prilagoditi Vama i Vašim zahtevima.

Savršeno druženje zaposlenih na planini Tari i reci Drini

0 +

lokacija

0 +

igara

0 +

tura

0 +

zadovoljnih klijenata

pogledajte neke od naših najpopularnijih programa

Programi

Izdvojeno Čarobni turistički prsten
Tara safari
дин.

Login

Turistička agencija „Taratours“ je osnovana 2003. godine. Posle velikog broja zadovoljnih turista, kako individualnih, tako i grupa, Turistička organizacija Srbije je proglasila našu agenciju za najbolju receptivnu agenciju za 2015. godinu. To nam je bio veliki motiv za napredak u pružanju usluga i zadovoljstva našim gostima.

Adresa

Svetosavska 80,
31250 Bajina Bašta

Telefon

Email